Feeding Pillow - Borstvoedingsdoek met vissen
Feeding Pillow - Borstvoedingsdoek met vissen
De privacy cover is licht en luchtig, gemaakt van een natuurlijk katoen. Zo weet je zeker dat je kindje het niet al te warm krijgt onder het doek, en op zijn gemak kan drinken of even kan dutten.

Standaard levertijd

2 - 3 Weken

€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Borstvoedingsdoek
Borstvoeding geven kent een groot aantal voordelen. Eén van de belangrijkste hiervan is dat je je kindje in principe altijd en overal kunt voeden, zonder je zorgen te hoeven maken over wanneer en waar je een flesje gaat klaarmaken. Wel is het belangrijk om in alle rust en privacy je kindje borstvoeding te kunnen geven. Zo wordt je kindje niet afgeleidt, en zit jij zelf ook meer op je gemak. Aangezien het niet altijd mogelijk is om je met je kleintje terug te trekken is de borstvoedingsdoek van het merk Feeding Pillow de ideale oplossing. Op deze manier kun jij ook in het openbaar of als je bezoek hebt comfortabel en ontspannen je kindje voeden. Bovendien houd je door de beugel aan de bovenkant altijd contact met je kindje, en blijft het voeden een intiem en bijzonder momentje tussen jou en je baby.

De privacy cover is licht en luchtig, gemaakt van een natuurlijk katoen. Zo weet je zeker dat je kindje het niet al te warm krijgt onder het doek, en op zijn gemak kan drinken of even kan dutten. Bovendien kan de privacy cover gemakkelijk in hoogte of lengte versteld worden met de verstelbare nek strap. Zo voorkom je dat je last krijgt van je nek of rug, en creëer je altijd gemakkelijk en snel de ideale maat. Je wilt tenslotte niet alleen dat je kindje fijn en bedekt kan drinken, maar ook dat jij zelf comfortabel bent met het doek. Tot slot beschikt de borstvoedingsdoek over een handig opbergvakje voor wat kleine spulletjes, en kun je het doek ook prima gebruiken als cover voor een kinderwagen of maxicosi. Zo kan je kleintje na de drink- en knuffelsessie lekker verder slapen, zonder last te hebben van alles wat er om hem heen gebeurd.

Met de privacy cover van Feeding Pillow kun jij zorgeloos op pad met je kleintje. Ook in een drukke omgeving zoals een park, restaurant of op een feestje kun jij in alle rust en privacy je kindje discreet borstvoeding geven. Bovendien is de cover een stuk praktischer en gemakkelijker in gebruik dan een gewone doek, die namelijk al snel te warm zijn of van je schouders afglijden. Hierdoor is het doek het onmisbare item voor alle kersverse mama’s, die graag hun kindje dichtbij willen houden. Met de cover kun je dan ook simpelweg altijd en overal fijn en comfortabel je kindje voeden zonder je zorgen te hoeven maken over de drukte of de mensen in je omgeving!

Kenmerken borstvoedingsdoek Feeding Pillow:
  • Ideaal om je kindje discreet en in alle privacy mee te kunnen voeden, ook op drukke of openbare plekken
  • Afmetingen: 50 x 80 cm
  • Beschikt over een 55 cm lange nek strap, waarmee je zelf de juiste hoogte en lengte creëert
  • Lichtgewicht en gemaakt van natuurlijk katoen
  • Gemakkelijk en praktisch in gebruik, voor zowel moeder als kind
  • Beschikt over een beugel aan de bovenkant, zodat je altijd contact kunt houden met je kindje
  • Inclusief een klein opbergvakje, voor al je kleine en belangrijke spulletjes
  • Kan ook gebruikt worden als cover voor een kinderwagen of maxicosi
  • Beschikt over het Oeko Tex keurmerk