Feeding Pillow in Nederland

Feeding Pillow wordt in Nederland vertegenwoordigd door Matthis van Hunnik namens HUVAMA. In 2018 heeft Matthis tijdens een reis naar Oekraïne een samenwerking gerealiseerd met Feeding Pillow.

Merkeigenaresse Irina uit Kiev wil met Feeding Pillow ouders ondersteunen met extra comfort, daar waar mogelijk. Ouders hebben vaak hun handen vol aan de dagelijkse zorg voor de kleine heeft ze gekozen voor de start van de opvoeding. Borstvoeding is daar vaak een onderdeel van. Er zijn moeders waarbij dit soepel verloopt, maar een groot deel heeft ook minder goede ervaring met het geven van borstvoeding. In alle gevallen komt het erop neer dat een borstvoedingskussen kan zorgen voor meer comfort tijdens het voeden. Dit is natuurlijk ook van toepassing op flesvoeding.

Irina heeft onderzoek gedaan naar de beschikbare modellen borstvoedingskussens. De meest bekende zijn de slang- of hoefijzervormige modellen. Deze bieden helaas geen ondersteuning in de rug en dragen dan ook niet bij aan een optimale zithouding. Met alle verzamelde kennis heeft ze de Feeding Pillow ontwikkeld. Een voedingskussen welke optimaal aansluit op het lichaam en daar waar nodig ondersteuning biedt. Er is gekozen voor de Feeding Pillow, omdat het product uniek is voor de Nederlandse markt. Wij zijn ervan overtuigd dat de Feeding Pillow zorgt voor goede ondersteuning tijdens het borstvoeden.

Feeding Pillow voedingskussens >
Feeding Pillow borstvoedingsdoeken >


Vertrouwde aanbieders van Feeding Pillow

De Feeding Pillow aanschaffen bij een door u vertrouwde winkel? Maak hieronder uw keuze!