Ergonomische borstvoedingskussens

Op zoek naar borstvoedingskussens van hoge kwaliteit?  De Feeding Pillow borstvoedingskussens ontlasten uw nek, rug en schouders en creëeren een ontspannende situatie tijdens de borstvoeding. De kussens zijn ook beschikbaar voor tweelingen zodat u gemakkelijk beide kindjes kunt voeden en/of knuffelen.

Borstvoeding in de juiste houding

Het geven van borstvoeding is een intiem moment dat je deelt met je baby. Het komt echter vaak voor dat dit langer duurt dan gewenst. De juiste houding van moeder en baby is hierbij belangrijk zodat er geen lichamelijke klachten ontstaan en uw lichtaan minder wordt belast. 

Het borstvoedingskussen beschikt over een aantal voordelen zoals het hugging effect dat de baby gerust stelt en de hechting tussen moeder en kind verbeterd. Daarnaast is het kussen antibacterieel en hypo allergeen.

Wat maakt Feeding Pillow uniek?

De kussens van Feeding Pillow zijn bestemd voor alle moeders die graag ondersteuning willen bij het voeden van hun kind, bij flesvoeding en borstvoeding. De "Feeding Pillow voedingskussens" zijn orthopedisch verantwoord en zeer comfortabel. Het onderscheid met andere voedingskussens ligt op de kwaliteit, vormgeving en hygiëne.