Ergonomische borstvoedingskussens

Op zoek naar borstvoedingskussens van hoge kwaliteit?  De Feeding Pillow borstvoedingskussens ontlasten uw nek, rug en schouders en creëeren een ontspannende situatie tijdens de borstvoeding. De kussens zijn ook beschikbaar voor tweelingen zodat u gemakkelijk beide kindjes kunt voeden en/of knuffelen.

Wat maakt de Feeding Pillow borstvoedingskussen uniek?

De kussens van Feeding Pillow zijn bestemd voor alle moeders die graag ondersteuning willen bij het voeden van hun kind, bij flesvoeding en borstvoeding.
De "Feeding Pillow voedingskussens" zijn orthopedisch verantwoord en zeer comfortabel. Het onderscheid met andere voedingskussens ligt op de kwaliteit, vormgeving en hygiëne. De voedingskussens zijn daarnaast uitermate geschikt voor bijzondere situaties waarbij de moeder een lastige bevalling achter de rug heeft. Met de vormgeving van de borstvoedingskussens kan je de baby voeden zonder de maag zwaar te belasten. 


Wil je meer informatie over de borstvoedingskussen en hoe deze kunnen helpen? Laat een bericht achter via ons contactformulier of bel direct naar: 06 551 232 89

Tweeling borstvoedingskussens


De kans op een tweeling is minimaal, maar ook bij tweelingen is het fijn om tijdens de borstvoeding aanvullende ondersteuning te krijgen. Met deze reden is de Borstvoedingskussen voor tweelingen in het leveren geroepen. Met dit kussen is het mogelijk beide baby's neer te leggen en te voeden. Hierdoor blijft u dicht bij beide baby's zonder dat de  baby's om de beurt de kribbe in moeten. 

Bekijk de Feeding Pillow borstvoedingskussen voor tweelingen

Borstvoeding in de juiste houding

Het geven van borstvoeding is een intiem moment dat je deelt met je baby. Het komt echter vaak voor dat dit langer duurt dan gewenst. De juiste houding van moeder en baby is hierbij belangrijk zodat er geen lichamelijke klachten ontstaan en het lichaam minder wordt belast. Dit voorkomt of vermindert pijnklachten in de rug, nek of pols.

Feeding Pillow Borstvoedingskussen


Het borstvoedingskussen beschikt over een aantal voordelen zoals het hugging effect dat de baby gerust stelt en de hechting tussen moeder en kind verbeterd. Daarnaast is het kussen antibacterieel en hypo allergeen.
Bij bestelling van een Feeding Pillow borstvoedingskussen geniet je van:
 
  • Hygiëne met een antibacteriële en uitwasbare hoes
  • Een veelzijdig kussen voor de voeding en hechting van de baby;
  • Sterke ondersteuning van de rug en nek bij het voeden van de baby;
  • Mogelijkheid tot aanschaf van een tweelings voedingskussen.
 
Het voedingskussen is ook te combineren met een
borstvoedingsdoek. Het voedingsdoek kan je als aanvulling gebruiken voor wanneer je bezoek hebt.